CỔNG THÔNG TIN DINH DƯỠNG QUỐC GIA

VIETNAM NUTRITIONAL PORTAL

Approach towards improvement of quality and food safety for some traditional fermented food products
101 views
share

The author suggested several methods to improve the quality and safety in the production of fish sauce and Soya sauce, relating to their ingredients, process and techniques used.

Journal of Food and Nutrition Sciences - Vol.3, No.2+3, August, Year 2007

Author: Nguyen Thi Hien
Summary:

The author suggested several methods to improve the quality and safety in the production of fish sauce and Soya sauce, relating to their ingredients, process and techniques used.
Giải pháp nâng cao chất lượng và vệ sinh an toàn cho một số sản phẩm lên men cổ truyền

The author suggested several methods to improve the quality and safety in the production of fish sauce and Soya sauce, relating to their ingredients, process and techniques used.

Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm - Tập 3, Số 2+3, Tháng 8, Năm 2007

Tác giả: Nguyễn Thị Hiền
Tóm tắt tiếng Việt:

Nhiều sản phẩm truyền thống của Việt Nam đều có giá trị dinh dưỡng cao và hợp khẩu vị dân ta và có thể chuyển thành sản phẩm công nghiệp để nâng cao chất lượng và bảo đảm vệ sinh an toàn thực phẩm cho mọi người, giảm bệnh tật và ngộ độc.